beeld

Als het koers op TV is…

… begin ik soms al te tekenen. Zo ook tijdens de Ronde van Vlaanderen (3/4/2016). Natuurlijk staat de televisie dan de hele dag op. Voorbeschouwing, start, eerste aanval van de dag, lang middenstuk en aankomst, ik wil het allemaal zien.

Toen ik de renners Brugge zag verlaten op weg naar de officiële start reden twee van mijn helden vooraan. Iljo Keisse van Etixx Quickstep en Markel Irizar van Trek Segafredo (zijn ploegmaat met de baard in het midden is Marco Coledan). Die renners en de historische gevels op de achtergrond heb ik meteen getekend. Ik gebruikte inkt en aquarelpotloden. Dat heet een “gewassen tekening” denk ik.

Anyway… in deze stijl ga ik meer tekenen! = plan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *